Kan ik mijn bestelling retourneren?

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ons geretourneerd worden. Aanmelden kan via onze contactpagina. U dient de verkregen factuur mee te sturen met uw retour. De factuur heeft u ontvangen per e-mail en is ook met de bestelling meegezonden.

Zijn er kosten aan het retourneren verbonden?

U ontvangt het volledige aankoopbedrag inclusief de verzendkosten retour. De kosten voor het terugzenden zijn helaas wel voor eigen rekening.

Hoe snel wordt mijn retour verwerkt?

Wanneer u een product retour stuurt wordt deze binnen 10 werkdagen in behandeling genomen en verwerkt. Om uw retour zo snel mogelijk te verwerken is het noodzakelijk dat u de aangegeven procedure volgt en de factuur mee verzendt.

Mijn bestelling is niet compleet of beschadigd, wat te doen?

Neem contact op met de klantenservice dan proberen wij u verder te helpen.