Hoe plaats ik een bestelling?

Plaats het product van uw keuze in de winkelwagen door op de “kopen button” te klikken. Klik vervolgens op “afrekenen” om te gaan betalen. Vul uw gegevens in en doorloop de stappen. Pas als u op de knop “Plaats bestelling” drukt is uw bestelling definitief.

Kan ik mijn bestelling af laten leveren op een ander adres?

Ja, dit is mogelijk. Tijdens het bestelproces kunt u tijdens het invoeren van uw persoonlijke gegevens een ander afleveradres aan ons doorgeven. Wanneer u gekozen hebt voor een ander afleveradres wordt er geen factuur meegestuurd naar het afleveradres. De factuur zal wel naar het opgegeven e-mailadres worden gestuurd.

Kan ik mijn bestelling ook ophalen?

Dit is ook mogelijk, maar alleen op afspraak. U dient dit aan te geven bij de laatste stap van uw bestelling. Kies voor: afhalen op afspraak als verzendmethode.

Ontvang ik een bericht wanneer ik een bestelling heb geplaatst?

U ontvangt direct een orderbevestiging. Wanneer de producten op voorraad zijn verzenden wij binnen 24 uur. Wanneer een product op voorraad is bij onze leverancier kunnen wij doorgaans uw bestelling binnen 4 a 5 dagen leveren.

Kan ik een bestelling wijzigen of annuleren?

Wanneer u de bestelling wilt wijzigen of annuleren adviseren wij u contact op te nemen met de klantenservice.

Kan ik een product bestellen dat niet (meer) op jullie website staat?

Wanneer u iets wilt bestellen wat niet (meer) op onze website vermeld staat adviseren wij u contact op te nemen met de klantenservice.